Main
 
ΠΑΣΠ ΣΤΕΤΡΟΔ Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & ΔιατροφήςΠέμπτη, 28-11-2024, 19:39



Εισαγωγή ως Guest | Ομάδα "Guests"Καλως ήρθες Guest | RSS
Main
Block title

Περιεχομενα Σελιδας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
My articles [13]
Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου [2]
Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου
Διάφορα [22]

Ώρα

Site τμήματος

Site Τμήματος

ΠΑΣΠ FACEBOOK

Προσθήκη αγαπημένα

προγνωση καιρου

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕΛΙΔΑΣ

Συνολικά online : 2
Επισκέπτες : 2
Χρήστες : 0

Κεντρική Σελίδα » Άρθρα » My articles

Θέματα Πτυχιακών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

 

Οσοι φοιτητές επιθυμούν να δηλώσουν θέμα πτυχιακής εργασίας θα πρέπει να καταθέσουν στη Γραμματεία τη δήλωση,μετά από συνεννόηση με τον επόπτη της πτυχιακής. Προθεσμία : Από 19/10/2009 έως 30/10/2009


ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2009-2010

 

 

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

  1. ΄Ελεγχος της αποτελεσματικότητας του συστήματος ποιότητας  ISO  22000 με κριτήριο μικροβιολογικές αναλύσεις

 

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΛΕΙΩ – ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

  1. Μελέτη υφής του τυριού « Ανεβατό»
  2. Επίδραση του είδους γάλακτος στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ

 

ΘΩΜΑΡΕΪΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 

  1. Παρασκευή και μελέτη γαλακτωμάτων τύπου μαγιονέζας λιποπεριεκτικότητας 30%

 

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

  1. Συνεισφορά /Επίδραση της περιεκτικότητας σε λίπος, φωσφορικά, λεκιθίνη και της σύστασης του κρέατος στις μηχανικές και οργανοληπτικές ιδιότητες λουκάνικων τύπου Φρανκφούρτης

 

ΡΙΤΖΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

  1. Μηχανικές ιδιότητες υπέρπυκνων γαλακτωμάτων
  2. Σύνθετα μικροπορώδη υλικά από μικροένθεση γαλακτωμάτων σε μήτρες χιτοζάνης

 

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

 

  1. Απομόνωση και χαρακτηρισμός πολυσακχαριτών από μπάμιες

 

ΝΤΕΡΛΙΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

  1. Προδιαλογή παραμέτρων που επηρεάζουν τις χρωματικές και μηχανικές ιδιότητες λουκάνικων τύπου Φρανκφούρτης

 

ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

 

  1. Μελέτη μεταβολής (κινητική) των παραμέτρων κομποστοποίησης της υλίος (ταχύτητα αντιδράσεων, παραγωγή αμμωνίας, μεθανίου, μεταβολές θερμοκρασίας)

 

 

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

  1. Προσομοίωση και ανάλυση σεναρίων χρονικού προγραμματισμού μονάδας παραγωγής τοματοπολτού
  2. Ανάλυση δυναμικότητας και χρονικός προγραμματισμός μονάδας παραγωγής γιαουρτιού

Απαιτείται η καλή γνώση Η/Υ για τους υποψήφιους.

 

ΚΥΡΙΤΣΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 

Ποιοτική αξιολόγηση Κυπριακού ελαιολάδου στο στάδιο παραλαβής από τα ελαιουργεία και μελέτη της αντιοξειδωτικής του σταθερότητας

Κατηγορία: My articles | Προστέθηκε απο: pasp (22-10-2009)
Εμφανίσεις: 1650 | Βαθμολογία: 0.0/0
Σύνολο σχολίων: 0
Login form

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
www.teithe.gr www.food.teithe.gr www.nutr.teithe.gr www.lib.teithe.gr www.petet.org.gr www.paspteithess.ucoz.com http://atei.pasp.gr

Blackboard

Δηλώσεις Μαθημάτων

ΨΗΦΙΣΤΕ!!!
Πείτε μας την γνώμη σας για την σελίδα της ΠΑΣΠ ΣΤΕΤΡΟΔ
Σύνολο Απαντήσεων: 26

Ανάρτηση facebook

ΠΕΤΕΤ
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) είναι η επιστημονική – επαγγελματική ένωση και συλλογικό όργανο των Ελλήνων τεχνολόγων τροφίμων της Ενιαίας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης site : www.petet.org.gr

Μαζί για το κλίμα

Block title

Video


Copyright ΠΑΣΠ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης -ΣΤΕΤΡΟΔ © 2024
Powered by uCoz