Οσοι φοιτητές επιθυμούν να
δηλώσουν θέμα πτυχιακής εργασίας θα πρέπει να καταθέσουν στη Γραμματεία
τη δήλωση,μετά από συνεννόηση με τον επόπτη της πτυχιακής.
Προθεσμία : Από 19/10/2009 έως 30/10/2009
΄Ελεγχος
της αποτελεσματικότητας του συστήματος ποιότητας ISO22000 με κριτήριο
μικροβιολογικές αναλύσεις
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΛΕΙΩ – ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Μελέτη
υφής του τυριού « Ανεβατό»
Επίδραση
του είδους γάλακτος στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ
ΘΩΜΑΡΕΪΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Παρασκευή
και μελέτη γαλακτωμάτων τύπου μαγιονέζας λιποπεριεκτικότητας 30%
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Συνεισφορά
/Επίδραση της περιεκτικότητας σε λίπος, φωσφορικά, λεκιθίνη και της
σύστασης του κρέατος στις μηχανικές και οργανοληπτικές ιδιότητες
λουκάνικων τύπου Φρανκφούρτης
ΡΙΤΖΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Μηχανικές
ιδιότητες υπέρπυκνων γαλακτωμάτων
Σύνθετα
μικροπορώδη υλικά από μικροένθεση γαλακτωμάτων σε μήτρες χιτοζάνης
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Απομόνωση
και χαρακτηρισμός πολυσακχαριτών από μπάμιες
ΝΤΕΡΛΙΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Προδιαλογή
παραμέτρων που επηρεάζουν τις χρωματικές και μηχανικές ιδιότητες
λουκάνικων τύπου Φρανκφούρτης
ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
Μελέτη
μεταβολής (κινητική) των παραμέτρων κομποστοποίησης της υλίος (ταχύτητα
αντιδράσεων, παραγωγή αμμωνίας, μεθανίου, μεταβολές θερμοκρασίας)
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Προσομοίωση
και ανάλυση σεναρίων χρονικού προγραμματισμού μονάδας παραγωγής
τοματοπολτού
Ανάλυση
δυναμικότητας και χρονικός προγραμματισμός μονάδας παραγωγής γιαουρτιού
Απαιτείται η καλή γνώση Η/Υ για τους υποψήφιους.
ΚΥΡΙΤΣΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Ποιοτική αξιολόγηση Κυπριακού ελαιολάδου στο στάδιο
παραλαβής από τα ελαιουργεία και μελέτη της αντιοξειδωτικής του σταθερότητας
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) είναι η επιστημονική – επαγγελματική ένωση και συλλογικό όργανο των Ελλήνων τεχνολόγων τροφίμων της Ενιαίας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
site : www.petet.org.gr