Main
 
ΠΑΣΠ ΣΤΕΤΡΟΔ Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & ΔιατροφήςΠέμπτη, 28-11-2024, 19:42



Εισαγωγή ως Guest | Ομάδα "Guests"Καλως ήρθες Guest | RSS
Main
Block title

Περιεχομενα Σελιδας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
My articles [13]
Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου [2]
Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου
Διάφορα [22]

Ώρα

Site τμήματος

Site Τμήματος

ΠΑΣΠ FACEBOOK

Προσθήκη αγαπημένα

προγνωση καιρου

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕΛΙΔΑΣ

Συνολικά online : 2
Επισκέπτες : 2
Χρήστες : 0

Κεντρική Σελίδα » Άρθρα » My articles

Εξεταστέα ύλη Μάθημα : Τεχνολογία φρούτων - Λαχανικών

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ-ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

 

Η εξεταστέα ύλη για το Εργαστήριο του μαθήματος είναι:

 

  1. Παρασκευή και έλεγχος πυκνότητας σιροπιών και αλμών
  2. Η αποφλοίωση των πατατών
  3. Το ζεμάτισμα φρούτων και λαχανικών (εκτός η δοκιμή καταλάσης)
  4. Κονσερβοποίηση αχλαδιών
  5. Αφυδάτωση φρούτων – λαχανικών (εκτός ο οπτικός δείκτης αφυδατωμένων κρεμμυδιών)
  6. Παρασκευή μαρμελάδων και Jams
  7. Ποιοτική αξιολόγηση κονσερβοποιημένων προϊόντων
  8.  Τοματοπολτός
  9.  Προσδιορισμός μυκηλιακών υφών σε τοματοπολτό
  10. Ελιές
Κατηγορία: My articles | Προστέθηκε απο: pasp (07-01-2010)
Εμφανίσεις: 595 | Βαθμολογία: 0.0/0
Σύνολο σχολίων: 0
Login form

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
www.teithe.gr www.food.teithe.gr www.nutr.teithe.gr www.lib.teithe.gr www.petet.org.gr www.paspteithess.ucoz.com http://atei.pasp.gr

Blackboard

Δηλώσεις Μαθημάτων

ΨΗΦΙΣΤΕ!!!
Πείτε μας την γνώμη σας για την σελίδα της ΠΑΣΠ ΣΤΕΤΡΟΔ
Σύνολο Απαντήσεων: 26

Ανάρτηση facebook

ΠΕΤΕΤ
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) είναι η επιστημονική – επαγγελματική ένωση και συλλογικό όργανο των Ελλήνων τεχνολόγων τροφίμων της Ενιαίας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης site : www.petet.org.gr

Μαζί για το κλίμα

Block title

Video


Copyright ΠΑΣΠ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης -ΣΤΕΤΡΟΔ © 2024
Powered by uCoz