5.
Βελτίωση της αφυδατωσιμότητας της ενεργούς ιλύος με τη χρήση υπερήχων
Φοιτητής:Καδδά
Ιωάννα, Ταρτάρας Μιχάλης
Εισηγητής
:Σαμαράς Πέτρος
Επιτροπή:Θωμάρεϊς Απόστολος, Σαμαράς Ηλίας
6. Παρασκευή και ρεολογική μελέτη γαλακτωμάτων τύπου μαγιονέζας με κόμμεα
χαρουπιού και ξανθάνης.
Φοιτητής: Πανάγιου
Αφροδίτη, Πέτρα Αναστασία
Εισηγητής:Θωμάρεϊς Απόστολος
Επιτροπή:Σ. Ραφαηλίδης, Χ. Ριτζούλης
7. Έλεγχος της
αποτελεσματικότητας του συστήματος ποιότητας ISO 22000 με
κριτήριο μικροβιακές αναλύσεις τροφίμων (Εξεταστές: Ηλ. Σαμαράς, Δ.
Παπαλιάγκα).
Φοιτητής: Φράγκου
Μάριος
Εισηγητής:Παπαντωνίου Δημήτριος
Επιτροπή:Ηλ. Σαμαράς, Δ. Παπαλιάγκα).
8. Μελέτη της
χρονικής εξέλιξης της διάβρωσης περιεκτών αλουμινίου από τα αναψυκτικά
9.Σταθεροποίηση ενεργού ιλύος με
χρήση αλκαλικών μέσων
Φοιτητής: Σαμπαλιώτη
Δήμητρα, Ναθαναήλ ΄Ελενα
Εισηγητής:Ευθύμιος Παπαστεργιάδης
Επιτροπή: Π.
Σαμαράς, Σκλαρή Στ.
10. Invitro μελέτη
των διεργασιών της μέσης πεπτικής οδού: Κολλοειδείς αλληλεπιδράσεις μεταξύ καζεϊνικού
νατρίου και χοίρειας γαστρικής μυξίνης σε όξινες τιμές pH
Φοιτητής: Σιάσιος
Στυλιανός, Μελικίδου Διάνα
Εισηγητής:Χρήστος Ριτζούλης
Επιτροπή:Ν. Γεωργιάδης, Γ. Δημητρέλη
11.Συγγραφή εγχειριδίου Ανάλυσης
Τροφίμων
Φοιτητής: Μανωλάκη
Μαρία
Εισηγητής:Χρήστος Ριτζούλης
Επιτροπή:Στ. Καλογιάννης, Β. Παπώτη
12. Invitro μελέτη
των διεργασιών της μέσης πεπτικής οδού: Κολλοειδείς αλληλεπιδράσεις μεταξύ
πρωτεϊνών και χοίρειας γαστρικής μυξίνης παρουσία χολικών αλάτων σε όξινες
τιμές pH
Φοιτητής: Λέλης
Αντώνιος
Εισηγητής:Χρήστος Ριτζούλης
Επιτροπή:Ελ. Καλογιάννη, Κ. Τσιόπτσιας
13. Προσδιορισμός μετάλλων σε εκχυλίσματα φύλλων ελιάς
Φοιτητής: Ζάζου
Βασιλική, Τσιούδα Αναστασία
Εισηγητής:Βασιλική Παπώτη
Επιτροπή: Β.
Λάγουρη, Ευθ. Παπαστεργιάδης
14. Μελέτη των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων και της φαινολικής σύστασης
πολικών εκχυλισμάτων ελληνικής πρόπολης
Φοιτητής: Κρυστάλλη
Φανουρία, Πρασιανάκη Δήμητρα
Εισηγητής:Βασιλική Λάγουρη
Επιτροπή: Χ.
Ριτζούλης, Κ. Ζαχαρής
15.Προσδιορισμος ολικών φαινολικών
και αντιοξειδωτικής δράσης οίνων της Ελλάδας
Φοιτητής: Καραγιάννης
Νικόλαος
Εισηγητής:Αθανάσιος Παπαδόπουλος
Επιτροπή: Β.
Λάγουρη, Β. Παπώτη
16. Αξιοποίηση λιπαρών οξέων και ελαίων ως πηγές άνθρακα για την ανάπτυξη
θερμόφιλων βακτηρίων
Φοιτητής: Καβρουδάκη
Μαριάννα, Ελένη Ανίτσα
Εισηγητής:Αγαθή Πρίτσα & Δημήτριος Τριανταφύλλου
Επιτροπή: Δ.
Παπαντωνίου, Μ. Ψάνη)
17. Ανάπτυξη τεχνικής τριχοειδούς διαβροχής για την αποτίμηση της ποιότητας
του λαδιού που χρησιμοποιείται στο τηγάνισμα-δοκιμές με πορώδη μέσα
διαφορετικών χαρακτηριστικών
Φοιτητής: Αθανασίου
Ευαγγελία, Στουραϊτη Ουρανία
Εισηγητής:Καλογιάννη Ελένη
Επιτροπή:
Κυριτσάκης Απόστολος, Λάγουρη Βασιλική
18. Ποιοτική αξιολόγηση ελαιολάδου Μυτιλήνης κατά το στάδιο της παραγωγής
Φοιτητής: Παυλής
Ευστράτιος
Εισηγητής:Κυριτσάκης Απόστολος
Επιτροπή:
Καλογιάννη Ελένη , Λάγουρη Βασιλική
19. Μέτρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του περιεχομένου λαδιού πάστας
ελιάς και ελαιοκάρπου και παρακολούθηση του μικροβιακού φορτίου με συσκευή
καταμέτρησης μικροβίων
Φοιτητής: Μοσχούτα
Αικατερίνη, Σταυρίδης Κων/νος
Εισηγητής:Κυριτσάκης Απόστολος
Επιτροπή:
Καλογιάννη Ελένη , Λάγουρη Βασιλική
20. Μεταβολές στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα που συσκευάζονται σε
περιβάλλον τροποποιημένης ατμόσφαιρας
Φοιτητής: Φλώρος
Αντώνιος, Χούτρης Διονύσης
Εισηγητής:Δημητρέλη Γεωργία
Επιτροπή: Αντωνίου
Κλειώ, Φίτσιος Νικόλαος
21. Επίδρασης της προσθήκης συμπυκνωμάτων πρωτεϊνών ορού στα ρεολογικά
χαρακτηριστικά του κεφίρ
Φοιτητής: Γρηγορίου
Ελένη-΄Αννα, Καλαντζίδης Γεώργιος
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) είναι η επιστημονική – επαγγελματική ένωση και συλλογικό όργανο των Ελλήνων τεχνολόγων τροφίμων της Ενιαίας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
site : www.petet.org.gr