Main
 
ΠΑΣΠ ΣΤΕΤΡΟΔ Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & ΔιατροφήςΠέμπτη, 28-11-2024, 19:30



Εισαγωγή ως Guest | Ομάδα "Guests"Καλως ήρθες Guest | RSS
Main
Block title

Περιεχομενα Σελιδας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Διάφορα [22]
Διάφορες πληροφορίες

Ώρα

Site τμήματος

Site Τμήματος

ΠΑΣΠ FACEBOOK

Προσθήκη αγαπημένα

προγνωση καιρου

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕΛΙΔΑΣ

Συνολικά online : 1
Επισκέπτες : 1
Χρήστες : 0

Κεντρική Σελίδα » Άρθρα » Διάφορα » Διάφορα

Εξέταση πτυχιακών Τμήμα τεχν. τροφίμων

 1. Στατιστικός έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας μιας οινοποιητικής μονάδας

Φοιτητής:     Λιότσικα Χρυσούλα, Βέρρα Αικατερίνη

Εισηγητής :  Πετρίδης Δημήτριος

Επιτροπή  :  Κουλούρης Αλέξανδρος, Αντωνίου Αικατερίνη

 

2. Αριστοποίηση συνθηκών λειτουργίας διβάθμιου ομογενοποιητή πίεσης και εργαστηριακού ομογενοποιητή υπερήχων

Φοιτητής:     Κουλούρη Θεοδώρα, Καραλευθέρη Μαρία

Εισηγητής :  Κούρτης Γρηγόρης

Επιτροπή  :  Θωμάρεϊς Απόστολος, Ριτζούλης Χρήστος

 

3. Μελέτη χρονικού προγραμματισμού παραγωγής στη γραμμή αποστείρωσης σε βιομηχανία γάλακτος και φυσικών χυμών

Φοιτητής:     Γιαννούλη Ελένη

Εισηγητής :  Κουλούρης Αλέξανδρος

Επιτροπή  Ραφαηλίδης Στυλιανός, Πετρίδης Δημήτριος

 

4. Ρεολογική μελέτη συστημάτων μαγιονέζας

Φοιτητής:      Κανάρης Ιωάννης, Αδαμοπούλου Καλλιόπη

Εισηγητής :  Ραφαηλίδης Στυλιανός, Ριτζούλης Χρήστος

Επιτροπή  :  Θωμάρεϊς Απόστολος, Δημητρέλλη Γεωργία

 

5. Βελτίωση της αφυδατωσιμότητας της ενεργούς ιλύος με τη χρήση υπερήχων

Φοιτητής:      Καδδά Ιωάννα, Ταρτάρας Μιχάλης

Εισηγητής :  Σαμαράς Πέτρος

Επιτροπή  :  Θωμάρεϊς Απόστολος, Σαμαράς Ηλίας

 

6. Παρασκευή και ρεολογική μελέτη γαλακτωμάτων τύπου μαγιονέζας με κόμμεα χαρουπιού και ξανθάνης.

Φοιτητής: Πανάγιου Αφροδίτη, Πέτρα Αναστασία

Εισηγητής:  Θωμάρεϊς Απόστολος

Επιτροπή:   Σ. Ραφαηλίδης, Χ. Ριτζούλης

 

7. Έλεγχος της αποτελεσματικότητας του συστήματος ποιότητας ISO 22000 με κριτήριο μικροβιακές αναλύσεις τροφίμων (Εξεταστές: Ηλ. Σαμαράς, Δ. Παπαλιάγκα).

Φοιτητής: Φράγκου Μάριος

Εισηγητής:  Παπαντωνίου Δημήτριος

Επιτροπή:   Ηλ. Σαμαράς, Δ. Παπαλιάγκα).

 

8. Μελέτη της χρονικής εξέλιξης της διάβρωσης περιεκτών αλουμινίου από τα αναψυκτικά

Φοιτητής: Αποστολίδης Αναστάσιος, Σπυροπούλου Αλεξάνδρα

Εισηγητής:  Ευθύμιος Παπαστεργιάδης

Επιτροπή: Γρ. Κούρτης, Αθ. Παπαδόπουλος 

 

9.  Σταθεροποίηση ενεργού ιλύος με χρήση αλκαλικών μέσων 

Φοιτητής: Σαμπαλιώτη Δήμητρα, Ναθαναήλ ΄Ελενα

Εισηγητής:  Ευθύμιος Παπαστεργιάδης

Επιτροπή: Π. Σαμαράς, Σκλαρή Στ.

 

10. In vitro μελέτη των διεργασιών της μέσης πεπτικής οδού: Κολλοειδείς αλληλεπιδράσεις μεταξύ καζεϊνικού νατρίου και χοίρειας γαστρικής μυξίνης σε όξινες τιμές pH

Φοιτητής: Σιάσιος Στυλιανός, Μελικίδου Διάνα

Εισηγητής:  Χρήστος Ριτζούλης

Επιτροπή:  Ν. Γεωργιάδης, Γ. Δημητρέλη

 

11.  Συγγραφή εγχειριδίου Ανάλυσης Τροφίμων 

Φοιτητής: Μανωλάκη Μαρία

Εισηγητής:  Χρήστος Ριτζούλης

Επιτροπή:  Στ. Καλογιάννης, Β. Παπώτη

 

 12. In vitro μελέτη των διεργασιών της μέσης πεπτικής οδού: Κολλοειδείς αλληλεπιδράσεις μεταξύ πρωτεϊνών και χοίρειας γαστρικής μυξίνης παρουσία χολικών αλάτων σε όξινες τιμές pH 

Φοιτητής: Λέλης Αντώνιος

Εισηγητής:  Χρήστος Ριτζούλης

Επιτροπή:  Ελ. Καλογιάννη, Κ. Τσιόπτσιας

 

13. Προσδιορισμός μετάλλων σε εκχυλίσματα φύλλων ελιάς

Φοιτητής: Ζάζου Βασιλική, Τσιούδα Αναστασία

Εισηγητής:  Βασιλική Παπώτη

Επιτροπή: Β. Λάγουρη, Ευθ. Παπαστεργιάδης

14. Μελέτη των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων και της φαινολικής σύστασης πολικών εκχυλισμάτων ελληνικής πρόπολης

Φοιτητής: Κρυστάλλη Φανουρία, Πρασιανάκη Δήμητρα

Εισηγητής:  Βασιλική Λάγουρη

Επιτροπή: Χ. Ριτζούλης, Κ. Ζαχαρής

 

15.  Προσδιορισμος ολικών φαινολικών και αντιοξειδωτικής δράσης οίνων της Ελλάδας 

Φοιτητής: Καραγιάννης Νικόλαος

Εισηγητής:  Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Επιτροπή: Β. Λάγουρη, Β. Παπώτη

 

16. Αξιοποίηση λιπαρών οξέων και ελαίων ως πηγές άνθρακα για την ανάπτυξη θερμόφιλων βακτηρίων  

Φοιτητής: Καβρουδάκη Μαριάννα, Ελένη Ανίτσα

Εισηγητής:  Αγαθή Πρίτσα & Δημήτριος Τριανταφύλλου

Επιτροπή: Δ. Παπαντωνίου, Μ. Ψάνη)

 

17. Ανάπτυξη τεχνικής τριχοειδούς διαβροχής για την αποτίμηση της ποιότητας του λαδιού που χρησιμοποιείται στο τηγάνισμα-δοκιμές με πορώδη μέσα διαφορετικών χαρακτηριστικών

Φοιτητής: Αθανασίου Ευαγγελία, Στουραϊτη Ουρανία

Εισηγητής:  Καλογιάννη Ελένη

Επιτροπή: Κυριτσάκης Απόστολος, Λάγουρη Βασιλική

 

18. Ποιοτική αξιολόγηση ελαιολάδου Μυτιλήνης κατά το στάδιο της παραγωγής

Φοιτητής: Παυλής Ευστράτιος

Εισηγητής:  Κυριτσάκης Απόστολος

Επιτροπή: Καλογιάννη Ελένη , Λάγουρη Βασιλική

 

19. Μέτρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του περιεχομένου λαδιού πάστας ελιάς και ελαιοκάρπου και παρακολούθηση του μικροβιακού φορτίου με συσκευή καταμέτρησης μικροβίων

Φοιτητής: Μοσχούτα Αικατερίνη, Σταυρίδης Κων/νος

Εισηγητής:  Κυριτσάκης Απόστολος

Επιτροπή: Καλογιάννη Ελένη , Λάγουρη Βασιλική

 

20. Μεταβολές στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα που συσκευάζονται σε περιβάλλον τροποποιημένης ατμόσφαιρας

Φοιτητής: Φλώρος Αντώνιος, Χούτρης Διονύσης

Εισηγητής:  Δημητρέλη Γεωργία

Επιτροπή: Αντωνίου Κλειώ, Φίτσιος Νικόλαος

 

21. Επίδρασης της προσθήκης συμπυκνωμάτων πρωτεϊνών ορού στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ

Φοιτητής: Γρηγορίου Ελένη-΄Αννα, Καλαντζίδης Γεώργιος

Εισηγητής:  Αντωνίου Κλειώ, Δημητρέλη Γεωργία

Επιτροπή: Θωμάρεϊς Απόστολος, Ραφαηλίδης Στυλιανός

 

22. Επίδραση της προσθήκης συμπυκνωμάτων πρωτεϊνών ορού στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ κατά τη διάρκεια σχηματισμού του.

Φοιτητής: Κεσσανόπουλος Αθανάσιος

Εισηγητής:  Αντωνίου Κλειώ, Δημητρέλη Γεωργία

Επιτροπή: Θωμάρεϊς Απόστολος, Ραφαηλίδης Στυλιανός

 

23. Ποιοτικά χαρακτηριστικά πόσιμου νερού Ν. Λάρισας

Φοιτητής: Περιστέρης Βασίλειος

Εισηγητής:  Σαμαράς Πέτρος

Επιτροπή: Παπαστεργιάδης Ευθύμιος, Παπαντωνίου Δημήτριος

 

24. Προχωρημένη επεξεργασία  μη βιοαποδομήσιμων συστατικών σε υγρά βιομηχανικά απόβλητα

Φοιτητής:  Καλπακίδου Κυριακή, Τρωντείου Αθανασία

Εισηγητής: Σαμαράς Πέτρος

Επιτροπή: Παπαστεργιάδης Ευθύμιος, Ζώτος Αναστάσιος

 

25. Μεταβολές στην περιεκτικότητα σε λίπος, χοληστερόλη και στην κατανομή λιπαρών οξέων γάλακτος βουβάλου

Φοιτητής: Ζέρβα Στέλλα, Ζώνα Δήμητρα

Εισηγητής:  Ζώτος Αναστάσιος

Επιτροπή: Αντωνίου Κλειώ, Δημητρέλη Γεωργία

 

26. Ανάλυση υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων σε συγκεκριμένα φρούτα-λαχανικά

Φοιτητής: Μπόμπα Αναστασία

Εισηγητής:  Ζώτος Αναστάσιος

Επιτροπή: Ριτζούλης Χρήστος, Γεωργιάδης Νικόλαος

 

27. Μεταβολές στη σύσταση τεσσάρων (4) ειδών αλιευμάτων κατά τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μάϊο-Ιούλιο και Σεπτέμβριο

Φοιτητής: Καραμανάβης Λάμπρος, Μαυράκου Αναστασία

Εισηγητής:  Ζώτος Αναστάσιος

Επιτροπή: Ριτζούλης Χρήστος, Κούρτης Γρηγόριος

 

28. Μεταβολές στη σύσταση τεσσάρων (4) ειδών αλιευμάτων κατά τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μάϊο-Ιούλιο και Σεπτέμβριο

Φοιτητής: Αϊνης Βασίλειος-Νικόλαος, Σουρούδη Βασιλική

Εισηγητής:  Ζώτος Αναστάσιος

Επιτροπή: Ριτζούλης Χρήστος, Κούρτης Γρηγόριος

 

Κατηγορία: Διάφορα | Προστέθηκε απο: pasp (11-05-2010)
Εμφανίσεις: 1770 | Βαθμολογία: 0.0/0
Σύνολο σχολίων: 0
Login form

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
www.teithe.gr www.food.teithe.gr www.nutr.teithe.gr www.lib.teithe.gr www.petet.org.gr www.paspteithess.ucoz.com http://atei.pasp.gr

Blackboard

Δηλώσεις Μαθημάτων

ΨΗΦΙΣΤΕ!!!
Πείτε μας την γνώμη σας για την σελίδα της ΠΑΣΠ ΣΤΕΤΡΟΔ
Σύνολο Απαντήσεων: 26

Ανάρτηση facebook

ΠΕΤΕΤ
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) είναι η επιστημονική – επαγγελματική ένωση και συλλογικό όργανο των Ελλήνων τεχνολόγων τροφίμων της Ενιαίας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης site : www.petet.org.gr

Μαζί για το κλίμα

Block title

Video


Copyright ΠΑΣΠ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης -ΣΤΕΤΡΟΔ © 2024
Powered by uCoz